instellingen
Werken bij Sensornet

Vacatures

Meten is weten. Dat doet Sensornet. Wij zijn gespecialiseerd in langdurige, betrouwbare metingen van geluid en trillingen. De resultaten vertalen we tot effectieve informatie voor iedereen, zodat de situatie kan worden verbeterd. Dit doen we voor bedrijven, voor gemeenten en voor omwonenden.    

Sensornet is onderdeel van adviesbureau DGMR. Wij zijn een jonge organisatie, waarin nog veel naar eigen inzicht is vorm te geven. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een:

Junior Developer

(Den Haag, 32-40 uur)

Ben jij gek van data en geniaal in de vertaling ervan? Streef jij net zoals wij naar een hoge kwaliteit in het werk? Kun je omgaan met veel vrijheid in je functie en heb je aan een half woord genoeg, dan is onze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Onze klanten hebben jouw hulp nodig. Geluid en trillingen kunnen als hinderlijk worden ervaren. Denk bijvoorbeeld aan piepende tramrails in de nacht. Met metingen van Sensornet wordt informatie duidelijk en objectief vastgelegd. Hoeveel geluid produceert een tram 's-nachts, hoe lang duurde het geluid eigenlijk en hoe vaak komt het voor?

Railvervoerders, universiteiten en bewoners vragen ons om te meten en de situatie helder in beeld te brengen. Onze meetapparatuur verzamelt dagelijks tientallen miljoenen datapunten uit rijdende voertuigen, locaties langs het spoor, bij vliegvelden, bij bouwwerkzaamheden of windmolens.

Jij krijgt er een kick van om programma’s te maken, die deze enorme brei aan data dagelijks weet om te toveren tot representatieve getallen en grafieken op een webpagina. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld van de situatie. Je kijkt altijd waar het werk slimmer, beter en logischer kan. Net zo snel als de data bij ons binnenkomt, zet jij weer wat nieuws neer. Natuurlijk sta je daar niet alleen voor, je werkt samen met experts. We gebruiken allerlei datamining technieken zoals neurale netwerken, support-vector machines en natuurlijk zelf ontwikkelde tools.

Wie ben jij?

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Informatica of een vergelijkbare opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring als developer. Aangezien je met een grote hoeveelheid data werkt, is het belangrijk dat je het overzicht bewaart en nauwgezet werkt.  Verder ben je gedreven, analytisch en zelfkritisch. Binnen Sensornet werken we met Python, PHP, Laravel, Perl, C, Mysql, jQuery, AJAX en D3. Je bent bekend met de meeste hiervan. Werkervaring in een Linux-omgeving is een pré.

Wat bieden wij?

Reken op een uitdagende baan met veel vrijheid en volop ruimte voor eigen initiatief. Je komt in een klein en gedreven team van 9 collega’s op ons kantoor in het dynamische centrum van Den Haag te werken. Je collega’s zijn er om je te ondersteunen waar nodig en je krijgt coaching on the job. De werksfeer is sociaal, informeel en no-nonsense. Flexibele werktijden en thuiswerken geven je de ruimte werk en privé in balans te houden. We bieden je een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen, een 13e maand en collectieve winstdeling.

Meer weten?

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Erik van der Heide:  088 – 34 67 561 of pz@sensornet.nl  

 

delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij