instellingen
Werken bij Sensornet

Vacatures

Sensornet is een jonge organisatie, waarin veel vrijheid is om dingen naar je eigen inzicht vorm te geven. We zoeken mensen die dat stimulerend vinden!

Voor een goed beeld van ons werk, kan je even de andere bladzijden van deze website bekijken.

 

Software ontwikkelaar (starter)

Onze klanten hebben jouw hulp nodig! Railvervoerders, universiteiten en bewoners vragen ons om te meten. Elke dag tientallen miljoenen metingen van geluid en trillingen van honderden plekken. 
Een slimme mix van deze metingen, data uit andere bronnen én jouw programma’s maken het tot waardevolle informatie. Overzichtelijk en actueel gepresenteerd op internet. Zodat onze klanten kunnen doen waar zij goed in zijn!
 
Jij ziet constant nieuwe mogelijkheden. Het kan altijd slimmer, beter, logischer. Net zo snel als de data bij ons binnenkomt, zet jij weer wat nieuws neer. Met jouw perfectionisme, nette manier van werken en gedrevenheid bereik jij de hoge kwaliteit die wij aan onze klanten leveren. Kun je omgaan met veel vrijheid in je functie en heb je aan een half woord genoeg? Dan is onze vacature iets voor jou:

 
SFTWR-NTWKKLR / -TSTR

Functie eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Liefst 2 jaar ervaring in een open source unix-omgeving
  • Ontwikkelervaring met Linux, Apache, MySQL, PHP, Perl, Python en C
  • Analytisch talent, flexibele houding, perfectionistisch en zelfkritisch

Je werkt in een klein team, in een no nonsense werkomgeving. Klantgericht en sociaal. Met goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Locatie: hartje Den Haag.

Meer informatie? Bel of mail dan even met Sabine van Aartsen: 088 3467 560 of pz@sensornet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij