instellingen

Team Sensornet

 

 

Ron Maas: commercieel directeur

Ron is verantwoordelijk voor de klantcontacten.

Vanaf december 1987 heeft Ron bij ingenieursbureau DGMR gewerkt aan een groot aantal projecten.  In het begin waren 25 medewerkers in dienst, waardoor in alle werkvelden ervaring is opgedaan die nu nog steeds van pas komt. Naast de specialisaties op het gebied van metingen en akoestiek, heeft dat tot aanvullende kennis geleverd van de bijbehorende wetgeving, zoneringen, maatregelen, apparatenkennis, luchtbehandelingstechniek, energie, procestechniek, binnenmilieu, ruimtelijke ordening en internetapplicaties.

"Sensornet is geheel onafhankelijk en heeft daarom ook geen mening over de verkregen data. Wel hebben onze klanten behoefte en het recht op een partij die meedenkt en verstand heeft van de materie, zodat werkelijk meerwaarde wordt gebracht. Met mijn passie voor deze onderwerpen, is het een uitdaging om steeds weer te bekijken hoe wij onze klanten het best kunnen voorbereiden voor de toekomst.”

Verder is Ron jaarlijks een aantal dagen docent bij de 'het platform voor mens en techniek' TVVL (Post-HBO cursussen 'luchtbehandelingstechniek' en 'geluid in technische installaties')

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Remko Kreton: account manager

Remko versterkt sinds 2018 het Sensornet-team. Na zijn studie Technische Natuurkunde heeft hij ruim 15 jaar gewerkt bij DGMR als adviseur op het gebied van (industrie)lawaai, trillingen, installatiegeluid, luchtkwaliteit en externe veiligheid. Remko heeft hierbij veel praktische ervaring opgedaan met havengebonden bedrijven, transportmiddelen, procesinstallaties en wetgeving. Zoekt u in uw monitoringsproject iemand die ‘out of the box’ mee durft te denken, dan is Remko de aangewezen persoon.

Remko vertaalt uw vraag in een helder voorstel met een transparante aanpak. Meer weten? Hij staat u graag te woord of komt graag bij u langs ….

 e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Jasper Koolhaas: technisch directeur 

Jasper is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en techniek. Jasper was als directeur al betrokken bij Geluidsnet en eerder oprichter en voorzitter van Wireless Leiden en als manager actief in diverse Internet en ICT organisaties.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Miny van Nuenen: technisch-commercieel medewerker

Miny is in 2014 bij Sensornet komen werken. In haar functie werkt ze als spin in het web met iedereen binnen Sensornet nauw samen om de klantwensen te vertalen naar een passend antwoord. Als het meest uitdagende onderdeel van haar functie op dit moment, ziet ze het nog breder op de kaart zetten van Sensornet. 

Als u vragen heeft met betrekking tot uw offerte of met betrekking tot wat Sensornet doet, kunt u bij haar terecht.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Christophe Bruynseels: coördinator operations 

Christophe werkt sinds 2019 bij Sensornet en coördineert onze operations. Hij is verantwoordelijk voor de realisatie van onze voorstellen en uw wensen. Deze wensen worden ingevuld door de juiste mix van leveranciers, locaties, installateurs en eigen organisatie. Bovendien is hij het eerste aanspreekpunt voor alle locatiehouders.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Thijs van der Werff: architect en ontwikkelaar software

Thijs werkt sinds februari 2008 bij Sensornet. Hij heeft sindsdien voor alle klanten de mooie websites gebouwd met de interactieve grafieken. Thijs is verantwoordelijk voor het uitbreiden en verbeteren van onze meetdiensten. Eerder heeft hij ontwikkeling van applicaties verricht voor oa. TNO en was hij Coördinator automatisering bij het Zeehospitium.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Jasper Dubois: ontwikkeling hardware en software

Jasper is na een eerdere stage bij Sensornet nu werkzaam als ontwikkelaar hardware en software. Hij test alle nieuwe sensoren voor ze het veld in gaan en controleert of de juiste informatie wordt weergegeven.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Oscar Dijkhoff: ontwikkelaar software

Oscar is een natuurkundig ingenieur die werkzaam is geweest in onderzoek, politiek, onderwijs en ICT. Hij heeft een voorliefde voor webtechnologie en databases en houdt van complexe programmeeruitdagingen. Sinds 2018 ontwikkelt hij bij Sensornet software om meetgegevens voor klanten inzichtelijk en makkelijk toegankelijk te maken.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

 

 

 

 

 

delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij