instellingen
Sensornet op GTL

Sensornet op GTL

Sensornet op GTL (Geluid lucht en trillingen), 7 en 8 november 2017.

Sensornet geeft op de beurs in het gebouw van Expo te Hoevelaken veel aandacht aan het meten van vliegtuiggeluid. Alle kranten en nieuwe media staan bol van de nieuwsberichten over de berekeningen van geluid van vliegtuigen rond de luchthavens Lelystad en Schiphol.

Berekeningen

Het is logisch dat je voor de realisatie van een plan nooit het geluid kan meten en dat iedereen gebruik maakt van rekenmodellen. In deze rekenmodellen zit veel kennis en ervaring van specialisten, maar ook een groot aantal aannames vooraf. Juist de invoergegevens en de aannames leiden bij mensen tot wantrouwen. De recente ophef rond die berekeningen van Lelystad en Schiphol leiden ertoe dat de Staatsecretaris aangeeft dat nieuwe berekeningen noodzakelijk zijn. Alle deskundigen zullen er zeker voor zorgen dat hier geen vergissingen meer in zullen zitten. De vraag is natuurlijk of nieuwe berekeningen en bijbehorende resultaten door de bewoners wel vertrouwd worden.

Metingen

Veel mensen vertrouwen meer op echte geluidmetingen, vooral omdat metingen de realiteit in beeld brengen en direct aansluit op de beleving van de bewoners ter plaatse. Het meten, realtime in beeld brengen en dagelijks rapporteren, is de specialisatie van Sensornet. Dit geheel volgens het begrijpelijke principe: "What you hear, is what you see". Zie vliegtuigmetingen.

Bestaat er ook in uw omgeving onrust over de komende ontwikkelingen? De beurs is beide dagen geopend vanaf 9:00 tot 18:00. Bezoek aan de markt is gratis en U kunt zonder aanmelding binnen lopen. Expo Hoevelaken ligt mooi centraal tussen Schiphol, Lelystad en de Veluwe. Heeft u de voorkeur dat we het bij u komen toelichten ? Neem contact met ons op en we maken een afspraak met U.

Naar nieuwsoverzicht
delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij