instellingen
Vacature: Stage Social Media

Vacature: Stage Social Media

Tientallen meetpunten van Sensornet vormen de zintuigen van Nederland voor geluid, fijnstof, trillingen en elke omgevingsfactor-van-belang.

Knappe meetpunten, veelsoortige verbindingen en een bescheiden serverpark flikken het eerste deel van het kunstje. Want daarmee verzamelen we massa´s aan ongestructureerde data voor onze klanten. Maar dat maakt nog geen succesvol zakelijke model.

Dan komt het. Met een paar redelijk geniale gekken slagen we er als de beste in om uit de databerg alleen de relevante, waardevolle en betrouwbare informatie te trekken. En die zetten we dan om in waardevolle inlichtingen, treffende rapportages en veelzeggende webpresentaties van de actuele situatie.

Voor dat waardevolle kunstje, kunnen we wel een extra bijtertje gebruiken. Dus vertoon je het licht afwijkende gedrag waarmee je binnen onze ploeg past, dan is onze vacature wellicht iets voor jou:

Jij gaat onze geluid- en andere meetdiensten aan de actualiteit verbinden:

 
Wij zijn een klein team, dus je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid om dingen vorm te geven zoals jij wil.

Wat ga je doen? / Je leert bij ons:

ontwikkelen en uitvoeren promotieplan
brainstormen en uitvoeren van PR-stunts 
het opzetten en uitvoeren van social media acties;
dagelijks inhoudelijke beheer van content van onze website;

Wij bieden:

een veelzijdige, afwisselende stageplek met jonge, enthousiaste collega's;
veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigen inbreng;
een leuke werksfeer;
een leuke stagevergoeding. 

Wat vragen wij van jou?

Je bent commercieel ingesteld, neemt graag initiatief, maakt makkelijk contact en informele teksten schrijven is jouw sterke kant. Je bent goed in plannen, organiseren, overzicht houden en internet heeft voor jou geen geheimen meer. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

Opleiding: HBO
Startdatum in overleg, bij voorkeur augustus/september 2014

Ons kantoor zit in hartje Den Haag. Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Ron Maas en Miny van Nuenen /  070 - 891 9 891. Of misschien maar beter met .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Naar nieuwsoverzicht
delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij