instellingen

Software Developer

Onze klanten hebben jouw hulp nodig. Geluid en trillingen kunnen als hinderlijk worden ervaren. Denk bijvoorbeeld aan piepende tramrails in de nacht. Met metingen van Sensornet wordt informatie duidelijk en objectief vastgelegd. Hoeveel geluid produceert een tram ‘s-nachts, hoe lang duurde het geluid eigenlijk en hoe vaak komt het voor? Railvervoerders, universiteiten en bewoners vragen ons om te meten en de situatie helder in beeld te brengen. Onze meetapparatuur verzamelt dagelijks tientallen miljoenen datapunten uit rijdende voertuigen, locaties langs het spoor, bij vliegvelden, bij bouwwerkzaamheden of windmolens. Ben jij gek van data en geniaal in de vertaling ervan? Streef jij net zoals wij naar een hoge kwaliteit in het werk? Kun je omgaan met veel vrijheid in je functie en heb je aan een half woord genoeg, dan is onze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen als Software developer?

Meten is weten. Dat doet Sensornet. Wij zijn gespecialiseerd in langdurige, betrouwbare metingen van geluid en trillingen. De resultaten vertalen we tot effectieve informatie voor iedereen, zodat de situatie kan worden verbeterd. Dit doen we voor bedrijven, voor gemeenten en voor omwonenden.

 • Jij krijgt er een kick van om programma’s te maken, die deze enorme brei aan data dagelijks weet om te toveren tot representatieve getallen en grafieken op een webpagina. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld van de situatie.
 • Je kijkt altijd waar het werk slimmer, beter en logischer kan. Net zo snel als de data bij ons binnenkomt, zet jij weer wat nieuws neer. Natuurlijk sta je daar niet alleen voor, je werkt samen met experts. We gebruiken allerlei datamining technieken zoals neurale netwerken, support-vector machines en natuurlijk zelf ontwikkelde tools.

Wat kom je brengen als Software developer?

 • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Informatica of een vergelijkbare opleiding en een paar jaar werkervaring als developer.
 • Aangezien je met een grote hoeveelheid data werkt, is het belangrijk dat je het overzicht bewaart en nauwgezet werkt. Verder ben je gedreven, analytisch en zelfkritisch.
 • Binnen Sensornet werken we met Python, PHP, Laravel, Perl, C, Mysql, jQuery, AJAX en D3. Je bent bekend met de meeste hiervan. Werkervaring in een Linux-omgeving is een pré.

Wat bieden we jou als Software developer?

 • Je krijgt te maken met creatieve en gepassioneerde collega’s, die toonaangevend zijn in metingen van geluid en trillingen.
 • De eerste maanden krijg je een buddy, die jou wegwijs maakt in onze organisatie en je inhoudelijk ondersteunt waar nodig.
 • Wij bieden jou een uitdagende baan met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarbij is onze werksfeer informeel en sta je er nooit alleen voor. Sensornet is onderdeel van adviesbureau DGMR en is daarmee een kleine organisatie (9 medewerkers) in een grote! Wij zijn een jonge organisatie, waarin nog veel naar eigen inzicht is vorm te geven.
 • Je krijgt een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt, is ons kantoor in het dynamische centrum van Den Haag. Deze locatie zit op loopafstand van het station.
 • Persoonlijke ontwikkeling om jezelf scherp te houden. Jouw kennis en vaardigheden kun je vergroten door een gevarieerd aanbod binnen ons bedrijf, maar ook met externe trainingen, bijeenkomsten en workshops.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om buiten de spits te reizen en thuis te werken. Door een goede balans tussen werk en privé blijf je voldoende tijd houden voor sport of bijvoorbeeld een borrel met collega’s in het centrum van Arnhem.
 • We houden van beweging. Zo zijn er o.a. lunchwandelingen, stimuleren we het fietsgebruik en is er een persoonlijk sportbudget om met collega’s te kunnen sporten.
 • Tot slot ontvang je een goed salaris dat past bij de functie. Daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Jasper Koolhaas, directeur Sensornet, via 070 891 98 95.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op Erik van der Heide van Personeelszaken via telefoonnummer 088 346 75 61.

DGMR doet de werving & selectie volledig in eigen beheer. Daar zijn we trots op, mede ook door de successen die we daarin behalen. Om ons hier volledig op te kunnen blijven focussen, waarderen we het heel erg als we niet voortdurend worden gebeld door recruitment- en detacheringsbureaus. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt dan ook niet gewaardeerd.  

 

 

 

delen
 • Google+
 • LinkedIn
 • NUjij