instellingen
Monitoring binnenluchtkwaliteit om blootstelling aan corona-aerosolen te minimaliseren

Monitoring binnenluchtkwaliteit om blootstelling aan corona-aerosolen te minimaliseren

Eigen dashboard en rapportages

SAM AIR laat medewerkers zien wanneer de luchtverversing onvoldoende is, zodat zij een raam openen, de ventilatie hoger zetten of naar een andere ruimte gaan. SAM AIR monitort of de ventilatie in het gebouw doeltreffend is door de luchtkwaliteit te meten met een netwerk van sensoren. Op het display van elke sensor is de luchtkwaliteit voor de gebruiker duidelijk af te lezen. Een stoplicht geeft aan of het tijd wordt voor meer frisse lucht en bij rood klinkt er een piepje.

SAM AIR verzamelt de meetgegevens op een centrale server en houdt de situatie in de gaten. Werkgevers ontvangen meldingen per e-mail en zien met hun dashboard in één oogopslag hoe het ervoor staat in het gebouw. Ook ontvangen ze rapportages van onze luchtkwaliteitexperts.

Deze experts interpreteren de meetdata en geven een realistisch advies over knelpunten en mogelijkheden om de luchtkwaliteit te verbeteren. Belangrijk is dat de luchtkwaliteit voldoende is om aan de zorgplicht voor medewerkers te voldoen. Zeker als in het najaar meer mensen binnen zijn en ramen en ventilatieroosters dicht gaan.

SAM AIR

Een netwerk om luchtkwaliteit te meten, is zo aangelegd. SAM AIR kent geen kabels of gaten in de muur. De monitors werken op batterijen en hebben een draadloze verbinding met onze eigen server. Kosten: vanaf €2,- per monitor per dag.

Kijk voor meer informatie op: https://sensornet.nl/oplossingen/corona-aerosolen/

Naar nieuwsoverzicht
delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij