instellingen

Belevingsvlucht luchthaven Lelystad

Woensdag 30 mei vliegt een Transavia Boeing 737 voor het eerst alle nieuwe vliegroutes van en naar Luchthaven Lelystad. In de kaart is de vlucht live zichtbaar met vluchtnummer HV051 (Klik met uw muis op een vliegtuigsymbool, callsign TRA51). Onder de kaart kan iedereen de geluidsniveaus volgen die Sensornet verricht in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. Meetpunten worden vermeld met de postcode die u zelf kunt aanvinken. Na de laatste vlucht, publiceert Sensornet de eindresultaten over die eerste vliegdag.

Wilt u een actieve bijdrage leveren?

Waar Sensornet transparant de daadwerkelijke meetresultaten laat zien, bieden wij u ook de kans een actieve rol te vervullen. Sensornet heeft speciaal voor u tijdens deze belevingsvlucht een “belevingspagina” geopend.

In goede samenwerking met onze collega’s van Sound Appraisal geeft u uw mening in slechts een paar simpele klikken op uw mobiele telefoon. Klik hier

Note: de vermelde vlieghoogte dient gecorrigeerd te worden voor de locale luchtdruk. Dit kan kleine verschillen opleveren.

Kaart

Geluid Flevoland

Geluid Gelderland en Overijssel (alleen op 30 mei 2018)

In de grafiek worden de metingen over de laatste 3 uur getoond. De grafiek wordt elke 15 seconden ververst.

Boven de grafiek staat de LAmax